Reserveren

Beste leden en vooral 'nieuwe' leden,

Zoals jullie weten moet er omwille van de Coronaregels nog steeds gereserveerd worden om te kunnen spelen bij een tennisclub. Weet dat er nog steeds controle kan komen van buitenaf daarop en dat boetes kunnen worden uitgeschreven voor aanwezigen die niet gereserveerd hebben. Vandaar nog eens duidelijk de regels die moeten gerespecteerd worden.

Zorg steeds dat de juiste spelers in de reservatie staan. Gebruik dus geen namen van anderen (vrienden of gezinsleden) om jezelf te kunnen laten spelen. Bij een dubbel kan het geen kwaad om bv het eerste uur spelers A en B in te vullen en het daarop volgende uur spelers C en D. Dit om je maximum aantal reservaties (4) te kunnen benutten.

Momenteel is het ook niet toegelaten om te inviteren aangezien een invité niet bij naam kan worden geregistreerd.

Mogen we ook vragen om bij afzegging tijdig je terrein weer vrij te geven?

Het reserveren zelf kan je doen via de site van Tennis Vlaanderen bij "Terrein" of via onze site op de ledenpagina.

mvg

Het bestuur

Lesinfo online

Je vindt alle nodige info over tennislessen voor volwassenen (op de site bij ‘Lessen’) en de lessen en kampen voor de jeugd (Bij ‘KTCB Rookies’) terug op deze website.

KTCB zit niet stil

We denken momenteel na over de toekomst van de club: we versterken het bestuur,  bekijken de opties om padel aan te bieden, willen het clubhuis de komende jaren een make-over bezorgen, trekken nieuwe vrijwilligers aan en blijven investeren in het aanbod voor onze KTCB Rookies.  Meer nieuws volgt!

Maak je lid

Nog geen lid?   Info over het lidmaatschap vind je bij ‘Lid worden’ op deze site. 

website door geselle.be en KTCB