Rookie kampTenniskamp van 24 aug tot 28 aug 2020
Doelgroep: 5-12 jaarOnze enthousiaste Rookie Trainers nemen je op sleeptouw voor een gevarieerde en gevulde week in en rond KTCB! De focus ligt op het stimuleren van de tennistechniek en spelvaardigheid, op maat van elke deelnemer. 

We wisselen het tennis af met een bosspel, zwempartij, schildersessie, geocashing, voetbalmatch… 

Schrijf je in!

Stuur een mail naar Tine Van Dycke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vermeld naam & geboortedatum van de deelnemer(s) en je telefoonnummer.

 

Het kamp is ook toegankelijk voor niet-leden!

Ideaal voor wie wil kennismaken met de tennissport of graag een vriend(in) uitnodigt. 

Deelnameprijs voor leden is € 95  en voor niet-leden € 110

(Tip voor niet-leden: mits een kleine opleg maak je je lid van de club en kan je de hele zomer komen tennissen! Info en tarieven lees je de ledenpagina van onze site)

 

De inschrijving is definitief na betaling via overschrijving op BE64 4783 0100 0952 met vermelding “Kamp Rookie + naam”

Praktisch

Locatie: KTCB (Koninklijke Tennisclub Brugge), Sint-Kristoffelstraat 107, 8310 Assebroek

Activiteiten gaan door van 9u tot 16u - opvang mogelijk vanaf 8u tot 17u

Breng mee: je lunchpakket, drinkfles, eigen tennisracket en zonnecrème

(als je die niet hebt, kan je eentje van de club gebruiken)

Team Rookie voorziet gezonde tussendoortjes en extra drinkwater.Alle deelnemers zijn verzekerd door KTCB.
KTCB volgt de richtlijnen voor sportkampen om alles Coronaproof te laten doorgaan.

Kamp Rookie is een organisatie van Team Rookie, de Jeugdwerking van KTCB.

Dubbeltennis

Dubbeltennis

Vanaf maandag 18 mei mag is dubbelspel terug toegelaten mits het in acht nemen van volgende beperkingen:

  • Er moet steeds een “toezichthouder” zijn die verantwoordelijk is voor het in acht nemen van de regels rond social distancing. Deze toezichthouder kan één van de 4 spelers op het terrein zijn maar moet meerderjarig zijn!
  • Hieruit volgt dat 4 minderjarigen enkel kunnen dubbelen onder toezicht van een meerderjarige begeleider
  • De regels rond social distancing blijven steeds van kracht. Dit wil zeggen dat het in bepaalde spelsituaties nodig is een bal te laten gaan om mogelijk contact met je medespeler te vermijden.

Verder blijven alle voorheen gecommuniceerde preventiemaatregelen van kracht. Je kan ze in bijlage van deze mail terugvinden maar ook op de website van Tennis Vlaanderen.

Elke vorm van competitie blijft tot nader bericht verboden dus het blijft afwachten of er nog interclub georganiseerd zal kunnen worden vanaf Augustus. Hierover volgt later meer info.

Start dubbelavond

Beste leden,

 

Vanaf vrijdag 12/6 beginnen we er mee, onze beruchte dubbelavonden.

Allen welkom.

Start tennisseizoen

Beste leden,

 
Jullie hebben normaal gezien ook de mail van TV ontvangen dat we vanaf 4 mei (voorzichtig) mogen starten met tennissen onder voorwaarden.
 
Wij als bestuur zijn dan ook onmiddellijk begonnen met de voorbereidingen hiervan zodat we op 4 mei "veilig en gereglementeerd" van start zullen kunnen gaan.
 
Eén van de voorwaarden is ook dat er met reserveringen* MOET gewerkt worden en dus hebben we TV gevraagd om dat luik (tijdelijk) te kunnen gebruiken. Van zodra we meer nieuws hebben hierover zijn jullie de eersten die het zullen horen natuurlijk. 
 
Wat interclub betreft hebben we nog geen uitsluitsel. We houden er wel rekening mee dat dit volledig kan worden geschrapt op de eventuele najaarsinterclub in augustus/september na, maar dat is nog koffiedik kijken.
 
Wat de lessen betreft: de verantwoordelijken zijn nu aan het bekijken hoe we wat kunnen regelen. Een optie is bv. lessen in september. Zodra er meer nieuws is wordt ook hiervan alle belanghebbenden op de hoogte gesteld.
 
Laat ons er samen "veilig en gedisciplineerd" voor gaan.
 
Houd er ook rekening mee dat in het begin (tot een later te bepalen datum) de bar, het sanitair en dus ook de toiletten niet open mogen zijn.
 
Het bestuur
Namens KTCBrugge
 
* voor zij die nog geen lidgeld betaalden: door het reserveringssysteem zal het dus enkel mogelijk zijn om te reserveren voor de leden van 2020!

website door geselle.be en KTCB