Lidmaatschap 2019

Beste leden,

 Het is zover, vanaf nu kunnen jullie beginnen in te schrijven voor 2019. Tarieven zijn terug te vinden bij "Lid worden".

Lid maken voor 2019 is gewoon het juiste bedrag overschrijven op ons rekeningnummer met vermelding van je naam. Nieuwe leden klikken best door naar de rubriek "Lid worden" waar je alle gegevens kunt terug vinden om je volwaardig lid te maken. Zoals ieder jaar vragen we je om je zo vlug mogelijk lid te maken. Zo kunnen we de fondsen verwerven om ons eerste werk uit te voeren, nl. de omheining van de terreinen waar nodig vervangen.

Leden die interclub (willen) spelen moeten ten laatste op 1 februari lid zijn! De kapiteins zullen weldra van zich laten horen.

Leden die vorig jaar niet mee speelden maar wel interesse hebben in interclub graag je naam doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Van zodra je lidgeld betaald is voor 2019 zal je een toegangscode krijgen tot de pagina speciaal voor de leden. Daarop komt dan alle info die specifiek voor de leden bestemd is.

 

mvg

Het bestuur

website door geselle.be