Start seizoen 2020

 

Beste leden en vrienden,

 

Eerst en vooral wens ik jullie in naam van het bestuur een goed eindejaar en een gezond, voorspoedig en leuk tennisjaar 2020 in onze familiale KTCB-club.

Jullie zijn reeds via een vorige e-mail ingelicht omtrent de resultaten van onze ‘brainstorming’-sessie van november.

Nog even ter herinnering: er zijn 4 werkgroepen opgericht:

  • jeugdcomité: Tine Van Dycke – 0479 61 38 14 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • sportcomité (interclub/tornooi): Dries De Craemer – 0473 99 95 19 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • feestcomité: Kim De Baes  - 0488 57 02 84 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • infrastructuurcomité : Jan Denys – 0476 31 37 01 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De werkgroepen zijn natuurlijk steeds open voor diegenen die zich hierbij nog willen aansluiten. Indien interesse, neem gerust contact met de betrokken woordvoerder of -ster.

Het eerste tastbare resultaat van de werkgroepen kan je ontdekken in jaarprogramma dat eerstdaags op de website zal gepubliceerd worden.

Via deze website www.ktcbrugge.be zijn ook de ongewijzigde lidgelden (en bijkomende gegevens) zichtbaar. Voor zij die willen deelnemen aan interclub wordt gevraagd om ten laatste vóór 1 februari te betalen. Ook de andere leden betalen best vóór 1 februari 2020 om va de laagste tarief te genieten. Enkel aan nieuwe leden wordt gevraagd om hun gegevens ook door te mailen, voor de anderen geldt een storting gewoon als inschrijving voor 2020.

    

Met sportieve groeten,

François Simonart

Voorzitter

website door geselle.be en KTCB