Geschreven op .

Start tennisseizoen

Beste leden,

 
Jullie hebben normaal gezien ook de mail van TV ontvangen dat we vanaf 4 mei (voorzichtig) mogen starten met tennissen onder voorwaarden.
 
Wij als bestuur zijn dan ook onmiddellijk begonnen met de voorbereidingen hiervan zodat we op 4 mei "veilig en gereglementeerd" van start zullen kunnen gaan.
 
Eén van de voorwaarden is ook dat er met reserveringen* MOET gewerkt worden en dus hebben we TV gevraagd om dat luik (tijdelijk) te kunnen gebruiken. Van zodra we meer nieuws hebben hierover zijn jullie de eersten die het zullen horen natuurlijk. 
 
Wat interclub betreft hebben we nog geen uitsluitsel. We houden er wel rekening mee dat dit volledig kan worden geschrapt op de eventuele najaarsinterclub in augustus/september na, maar dat is nog koffiedik kijken.
 
Wat de lessen betreft: de verantwoordelijken zijn nu aan het bekijken hoe we wat kunnen regelen. Een optie is bv. lessen in september. Zodra er meer nieuws is wordt ook hiervan alle belanghebbenden op de hoogte gesteld.
 
Laat ons er samen "veilig en gedisciplineerd" voor gaan.
 
Houd er ook rekening mee dat in het begin (tot een later te bepalen datum) de bar, het sanitair en dus ook de toiletten niet open mogen zijn.
 
Het bestuur
Namens KTCBrugge
 
* voor zij die nog geen lidgeld betaalden: door het reserveringssysteem zal het dus enkel mogelijk zijn om te reserveren voor de leden van 2020!