Lidmaatschap 2021

Beste leden van 2020, Het jaar is alweer bijna voorbij, en wàt een jaar hé! Al bij al, buiten de competities zoals toernooien en interclub, is alles toch nog vlot kunnen verlopen. Alle lessen zijn kunnen doorgaan, alle Rookie-activiteiten en ook de dubbel avonden hebben plaatsgevonden. We moesten dus uiteindelijk enkel de eerste maand missen. We hopen natuurlijk op een beter 2021 en laten het dus zeker niet na om nu al te starten met de inschrijvingen.

Zoals jullie al wel weten is betalen vóór 1 februari genieten van een fikse korting. Alle gegevens zijn terug te vinden op de pagina 'lid worden' op onze site: https://www.ktcbrugge.be/index.php/lid-worden .

Voor zij die graag interclub spelen; weet dat inschrijving vóór 1 februari een must is. Neem alvast contact op met jullie kapitein indien je in 2021 wil deelnemen aan interclub.

Diegenen die nog niet aan de bak kwamen maar dat in 2021 wel graag zouden willen stuur dan jullie kandidatuur (en eventueel in welke reeks(en) je wil spelen door naar Dries via onderstaand e-mailadres, (dus niet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!) en Dries zal bekijken in hoeverre er mogelijkheden zijn om jullie in te passen of om een ploeg te vormen (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) In de hoop op massale inschrijvingen,

Het bestuur

Namens KTCBrugge

website door geselle.be en KTCB