Skip to main content

KTCB ROOKIES

ROOKIE FRIDAYS 2024


Wat?


Op Rookie Friday kom je tennissen met leeftijdsgenoten!Onze enthousiaste Rookie Masters Seppe, Norman, Emile, Mathijs, Judith, Bas & Floris begeleiden jullie op het plein bij de opwarming, met spelletjes & een match voor wie wil.

Wanneer?


Op vrijdag vanaf vrijdag 26 april 2024 tot einde seizoen.

En na de zomervakantie (dus niet tijdens juli & augustus) terug vanaf 1 september 2024!

  • Van 16u45 tot 18u00   - Rood & oranje  >> 5 tot 9 jaar
  • Van 18u oo tot 19u15  - Groen &  geel   >> 10 en ouder

Inschrijving


Je schrijft zoon/dochter in via dit formulier (één formulier per deelnemer).Inschrijving is niet bindend, maar voor ons nuttig om in te schatten hoeveel begeleiders we best voorzien.

Kostprijs


KTCB leden: 2,5 euro/keerNiet KTCB leden: 5 euro/keerWe houden de wekelijkse deelnemers bij op een lijst. Ouders betalen de bijdrage op het einde van het seizoen en ontvangen daarvoor een e-mail met het te betalen bedrag. Graag digitaal via Payconiq of overschrijving.

 

Rookie Party


Op vrijdag 21 juni 2024 sluiten we de Rookie Friday af met een heuse Rookie Party net als vorig jaar!
Het feest start om 18u00 met muziek, frietjes, snacks & een drankje voor alle aanwezige en ingeschreven Rookies. Jouw rookie(s) inschrijven doe je via een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding van aanwezigheid op 21 juni 2024.

Voor de ouders is er dan weer de KTCB After Work op 21 juni 2024 vanaf 18u00. Er zal een keuzemenu worden voorzien en apéro-hapjes. Zodoende is er voor elk wat wils. Inschrijven op voorhand voor deze KTCB After Work is hiervoor niet nodig.