Skip to main content

ZIN OM IN DE KTCB-FAMILIE TE KOMEN?

LID WORDEN

Lidgelden 2024


Vóór 01/02/2024 geniet je een mooie korting, vanaf 01/02/2024 betaal je het volledige lidgeld.

Vanaf 01/07/2024 zijn er kortingen op het lidgeld voorzien.

Je kan enkel tennissen of deelnemen aan de KTCB activiteiten als je lid bent van onze club.

 
Voor
01/02/2024
 Vanaf
01/02/2024
 Vanaf
01/07/2024
 Jeugd 2016 en later  €30  €35  €20
 Jeugd 2012 t.e.m. 2015  €75  €80  €40
 Jeugd 2008 t.e.m. 2011  €95  €100  €50
 Jeugd 1999 t.e.m. 2007  €125  €135  €70
 Volwassene 1e lid  €180  €200  €100
 Volwassene 2e lid  €170  €190  €95
 Familie-abonnement  €480  €520  €260
 Barlid  €25  €25  €25

Het lidgeld dient rechtstreeks betaald te worden via de website www.tennisvlaanderen.be en dus niet meer per overschrijving.

Wat heb je nodig?

· Toegang tot het ledengedeelte (“dashboard”) op www.tennisvlaanderen.be
· U moet het profiel beheren van alle leden die u samen (voor korting 2e gezinslid of familieabonnement) wil inschrijven

Wat als ik niet alle gezinsleden in beheer heb en toch een familieabonnement wil kiezen?

U zult ze eerst moeten beheren. Hiervoor stuurt u een verzoek door het e-mailadres in te geven van de persoon die nu voor het beheer instaat. Vrijwel direct ontvangt deze persoon dan een verzoek om het beheer af te staan waarop u de persoon in uw dashboard zal zien verschijnen.

Hoe KTCB selecteren als club op de website van Tennis Vlaanderen? Klikken op “Club” en vervolgens bij clubnummer “2003” ingeven (= KTCB) of bij clubnaam “Brugge” ingeven en dan zal u KON. TENNIS CLUB BRUGGE vinden.

Waar kan ik de tarieven zien?

De tarieven ziet men onderaan maar als je bij “clubinformatie” , ziet men ook een samenvatting.

Hoe lid worden? 

1. Klik op “Abonnement aanvragen”

2. Keuze speler(s) maken

3. Tarief selecteren: u krijgt enkel de tarieven te zien die mogelijk zijn (op basis van datum + geboortedatum).

4. Door het vinkje aan te vinken gaat u akkoord met het intern reglement. U kunt dit ook nalezen door op “algemene voorwaarden” te klikken.

5. Betalingswijze: Online betaling selecteren

6. Betaling uitvoeren via QR-code of invoeren kaartnummer + vervaldatum. Opgelet: enkel Bancontact, geen VISA/Mastercard/...

7. Na het eventueel nog afhandelen van de betaling in uw bankapp (of met digipass) is uw betaling in orde. De bevestiging verschijnt vervolgens op het scherm en u ontvangt tevens meteen een e-mail met de bevestiging.

8. U kunt het attest voor het ziekenfonds al downloaden door op de link in deze e-mail te klikken maar u kunt dat ook achteraf nog doen door in te loggen op de website van Tennis Vlaanderen en het daar te downloaden.
Attest dat u (in pdf) vervolgens zal kunnen downloaden: dit attest is al ondertekend en klaar om in te dienen bij het ziekenfonds. (Afhankelijk van ziekenfonds kan nog een klever nodig zijn).

Vragen of opmerkingen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De verzekering bij Tennis Vlaanderen loopt pas wanneer de lidgelden volstort zijn!

* Let wel dat jonge kinderen altijd vergezeld moeten worden door een volwassene.

** Mensen die regelmatig van de accommodatie van KTCBrugge gebruik maken worden vriendelijk gevraagd om barlid te worden.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat met de kinderen?

Kinderen zijn bij ons meer dan welkom. Er worden lessen gegeven vanaf de opening van het tennisjaar en in juli en augustus is er ook altijd een kampweek. De kinderen die lessen volgen moeten natuurlijk ook tennislid zijn en mogen dan zo veel spelen als ze willen. De terreinen worden ’s avonds vanaf 18.00 u met voorrang aan de volwassenen (vanaf 16 jaar) toegekend, wat niet wil zeggen dat als er pleinen vrij zijn er niet mag worden gespeeld door de jeugd. Voor de kleinsten tot en met 8 jaar vragen we wel dat ze steeds vergezeld worden door een volwassene.

Kunnen we iets eten in de bar?

In de bar is het meestal wel mogelijk om iets te eten. De croque’s en de spaghetti’s gaan er vlot de deur uit. Natuurlijk is er ook een hele waaier van drankjes verkrijgbaar.

Is er verlichting?

Vier van onze 5 terreinen zijn voorzien van lichten. Die verlichting is ook inbegrepen in het lidgeld.

Is er parking?

Er is een ruime parking voorzien bij het binnen rijden van de tennisclub. Er is dan ook enkel wat plaats te kort bij evenementen. Maar in de straat zelf is dan altijd wel plaats genoeg.

Is de bar open voor iedereen?

Iedereen is welkom in onze bar die dagelijks geopend is. Natuurlijk kost onze accommodatie ons ook heel wat centen. Daarom vragen we vriendelijk aan niet tennisleden die regelmatig bij ons op bezoek willen komen om barlid te worden. Dat kost slechts € 25, maar vele kleintjes …

Kan ik les volgen bij de KTCBrugge?

Er worden in het voorjaar telkens lessenreeksen gegeven. Hiervoor krijgen de leden ruimschoots op tijd de nodige informatie. Ook tijdens de rest van het seizoen zijn lessen mogelijk, maar hiervoor dien je af te spreken met onze verantwoordelijken:

Volw: Bryan - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd: Tine - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.