KTCB ROOKIES

 

Aanbod voor KTCB Rookies

 

KTCB is een kleine tennisclub en gekend voor de ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Je kan bij ons terecht voor tennislessen en kampen, naschools spelen op vrijdag, het leren kennen van nieuwe speelgenoten… 

De jeugdwerking van onze club, KTCB ROOKIES, wil kinderen op een leuk en speelse manier laten kennismaken met de tennissport!
Onze trainers Elena en Ruben presenteren een aanbod op maat van elke leeftijd. Wie meer uitdaging zoekt, krijgt begeleiding in competitiegerichte training. Dit als voorbereiding op een tornooi of interclubdeelname. 

Het seizoen start in de paasvakantie en loopt ten einde in de loop van oktober.

Alle info en inschrijving!

Klik in de menubalk op de pagina’s voor gerichte info over de tennislessen, vakantiekampen en Rookie Friday!

Je mag de inschrijving voor je kind(eren) voor tenniskamp, lessen en Rookie Friday bundelen in één mailtje! Stuur die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze trainers en Rookie Masters
Ruben Vansever en Elena Vermant faciliteren het aanbod en geven zelf ook les. Daarbij worden ze ondersteund door onze Rookie Masters, dat zijn de oudste Rookies van onze club. Rookie Masters zijn Pepijn Denys, Elle Van Parys, Marie Schoemans, Seppe Demeulemeester, Lotte Demeulemeester & Celeste Deloof.

Kandidaat Rookie Master?
Ben je 15+ en heb je interesse om de jongere Rookies te begeleiden in hun spel op Rookie Friday of tijdens één van de kampen? Stel je dan kandidaat als Rookie Master. Je krijgt een vergoeding voor je prestaties. Je krijgt bovendien de kans om de cursus initiator te volgen als KTCB lid. Op die manier kan je je bijscholen in spelbegeleiding en lestechniek met focus op tennis. Stuur een mailtje naar Ruben.

Whatsapp groep Rookies

We hebben een whatsapp groep voor de ouders waarin we gerichte info posten (weetjes, foto’s, evenementen…). Geef je naam en nummer door via bovenstaand mailadres. Whatsapp wordt ook gebruikt voor gerichte communicatie bij de lessen (bv aflassing les door regenweer).

Team Rookie

Team Rookie is een groepje vrijwilligers dat zorgt voor alle sfeer en gezelligheid bij de Rookies. Zin om ons team te vervoegen?

Stuur dan een mail naar Tine Van Dycke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

website door geselle.be en KTCB